• Superofertë në Tring TokësorKartë Smart + Amonim 3 mujor + Aparat Tokësor HD (ose modul Tokësor) vetëm 7900 lekë
  • 2 Herë më shumë shpejtësi, çmim i njëjtëMe internetin Tring paguan 2 dhe merr 4 mbps internet me vetem 1125 lek/muaj. Modem dhe instalim dhurata nese parapaguan 6 muaj perfiton muajin e 7 dhurate dhe Parapaguan 12 muaj perfiton 3 muaj dhurate.
  • Tring Satelitor në MPEG-4Platforma dixhitale Tring njofton se ka bërë kalimin në MPEG-4 të platformës satelitore edhe për frekuencën e dytë.Të gjithë klientët të cilët janë të pajisur me dekoder Hd/S2p apo HD/3D për të parë kanalet e reja në Tring duhet të bëjnë kërkim manual në frekuencën 11427 MHZ, Polarizimi Vertikal, Symbol Rate 27500 Msym.
  • Europa League  në TringNdiqni UEFA Europa League live dhe ekskluzivisht në Tring dhe në Vizion + për tre sezonet 2012-2015. Abonohu tani në dyqanet tring. www.tring.tv / t. 044 800 008

Sonte ne Tring

Prodhimet Tring

Ofertat e fundit

Tring Satelitor kalon ne Mpeg-4

Living.al

Tring Communications, Internet pa limit

Fuqizuar nga