logo

 
 

Super ofertë për të gjithë bashkëkombasit tanë në: Kosovë, Maqedoni, Mal i Zi dhe Greqi.

Nxitoni në të gjitha pikat e shitjes Tring sepse një ofertë si kjo vjen vërtetë rrallë.

Ofertë e vlefshme deri në 12 qershor.

 
[+]
Cfare mendimi ke?