logo

SUPER OFERTË

Dekoder My Tring IPTV 80 €
Aparat HD Satelitor + Kartë Smart 71 €

Përfito Dhuratë 3 Muaj abonim

zbulo më shumë

zbulo më shumë
SERIALE

Dashuri e pafund

Nga 26 maji, çdo të enjte, ora 21:00

në Jolly HD

zbulo më shumë
SERIALE

Mbretëresha e Natës

Çdo të premte, ora 21:00

në Jolly HD

zbulo më shumë
SERIALE

Premtimi

zbulo më shumë
SERIALE

Shtëpia Juaj
e emocioneve

Premierat më të fundit
në Jolly HD dhe 3 Plus

zbulo më shumë
EMISION

Stina e qershive

Një serial turk si asnjëherë më parë

zbulo më shumë
SERIALE

Bukuroshja pa fat

zbulo më shumë
[+]
Cfare mendimi ke?
Ju mund të mbyllni këtë video në
15 sekonda.